METALLIC MEGA MIX

FALL 2024 COLLECTION

presented by

Metallic Mega Mix

Η OPI Βρίσκεται στην Κορυφή με τη σειρά Metallic Mega Mix, συνδυάζοντας τις Τάσεις Χρωμάτων, Εφέ και Μουσικής για το Φθινόπωρο 2024

#OPIMetallicMegaMix #ColorIsTheAnswer #nailspadeluxe

The

Story

behind

the collection

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μπαίνοντας στο φθινόπωρο, η OPI ανακοινώνει τη μεγαλύτερη σειρά από metallic αποχρώσεις έως σήμερα.

Η σειρά Metallic Mega Mix είναι εμπνευσμένη από τις τάσεις και την pop κουλτούρα των ’90s και early 2000s αναμειγμένα με διαστημική και φουτουριστική αισθητική. Κάθε απόχρωση είναι μία μεταλλική οπτασία που δημιουργήθηκε για να βρίσκεται στην κορυφή των charts.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η OPI έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό τραγούδι και μουσικό βίντεο σε συνεργασία με την τραγουδίστρια και finger tutter @iam_dytto, που θα είναι διαθέσιμο στο TikTok και Instagram της OPI. Όπως και η χρωματική παλέτα, αυτό το κομμάτι παρουσιάζει μία σύγχρονη οπτική των iconic Y2K ήχων. Οι στίχοι αποτυπώνουν τη «φωνή» της OPI με νεύματα προς τις hero αποχρώσεις της σειράς.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου μουσικού βίντεο της OPI αποτυπώνει τη νέα σειρά στα χέρια της @dytto (she/her) και των χορευτών Sydney Marie Skipper (she/her) και Andrew Tiamzon (they/them) , σε έναν finger tutting χορό, που χορογραφήθηκε από την Dytto.

Από τις millennium μπλε αποχρώσεις (Y2Slay, MillenniYUM) μέχρι και τα πλούσια νοσταλγικά κόκκινα (Cyber Cherry on Top, CD Rom-antic, DeJa RoUgE), η σειρά Metallic Mega Mix προσφέρει θερμές και ψυχρές αποχρώσεις που δίνουν στα νύχια αυτό το «κάτι» . Χρωματικά highlights που περιλαμβάνουν απαλούς τόνους  (You’ve Got Nail, Lip Pink Battle) αναμειγμένα με φουτουριστικά διαστημικά στοιχεία (Liquid Fire, Funmetal). Η παλέτα ολοκληρώνεται με λαμπερές metallic αποχρώσεις (SaTURN Me On, 2000 Karats).

"Αυτή η χρονιά είναι αφιερωμένη στο να διευρύνουμε το portfolio της OPI για να προσφέρει περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερη προσωπική έκφραση"

Η συνιδρύτρια και πρέσβειρα της OPI, Suzi Weiss-Fischmann, μας παρουσιάζει την ιδέα και την ιστορία πίσω από την νέα συλλογή χρωμάτων

«Ξεκινήσαμε να προσθέτουμε νέα χρώματα και εφέ στις συνθέσεις με την ανοιξιάτικη σειρά και θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε το φάσμα των αποχρώσεων με τη φθινοπωρινή».

«Η OPI φέρνει τις metallic αποχρώσεις στο portfolio χρωμάτων της!» συνεχίζει η Weiss-Fischmann. «Το early 2000s look είναι ξανά εδώ, και του δώσαμε ένα φουτουριστικό στοιχείο. Η νοσταλγία είναι καθησυχαστική, μας κάνει να νιώθουμε αισιόδοξοι για το μέλλον και θα θέλαμε να διοχετεύσουμε αυτή την ενέργεια στα νύχια.»

"Αυτές οι αποχρώσεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό δίνοντας στους καταναλωτές και στους επαγγελματίες αυτό το τέλειο metallic look που ταιριάζει τέλεια στο φθινόπωρο"

Η Global Director των χρωματικών συλλογών της OPI, Jill Bartoshevich, προσθέτει για την νέα συλλογή:

«Δώσαμε στις αποχρώσεις μια φρέσκια όψη με αιθέριους τόνους, ιριδίζοντα και διχρωματικά  φινιρίςματα. Μία απόχρωση από μόνη της είναι μία δήλωση. ΄Όταν χρησιμοποιείται σε nail art, παίρνεται κάτι εξωπραγματικό. Η hero απόχρωση, Cyber Cherry on Top, είναι ένα κερασί ροζ-κόκκινο με πλούσιους ροζ τόνους που θα κολακεύσουν κάθε φθινοπωρινό look. Το Liquid Fire, άλλη μία κορυφαία απόχρωση, είναι ένα πανέμορφό πορτοκαλί που θα γίνει σίγουρα τάση αυτό το φθινόπωρο.».

Ανακάλυψε όλη την συλλογή και αποκλειστικά στο Nailspa Deluxe, στο μοναδικό Official Branded Salon της OPI στην Β.Ελλάδα. 

OFFICIAL BRANDED SALON

12 brand new shade

Presentation

Untitled-1

Πάτα να δεις το χρώμα

Supernova Pearl

Ένα εξωπραγματικό ροζ του χαλαζία

Cyber Cherry on Top

Ένα κερασί ροζ που θα θες να γευτείς

CD Rom-antic

Ένα κόκκινο της σκουριάς που θα σε κάνει να τραγουδήσεις με την καρδιά σου

Cyborn Again

Ένα λιλά προγραμματισμένο σε ρυθμούς υγρού μετάλλου

You’ve Got Nail

Ένα μωβ της μυρτιάς που θα γεμίσει το inbox σου με χρώμα

Y2Slay

Ένα μπλε του κοβαλτίου που είναι τοοοόσο 2000s

CosMIC Drop

Ένα βιολετί που θα βρεθεί στην κορυφή των charts

Liquid Fire

Ένα «καυτό» πορτοκαλί που είναι τόσο hot

Millenium Mocha

Ένα καφέ της μόκας που είναι πολύ techno

Metallic Rewind

Ένα χρυσό που θα θες να ακούς στο repeat

SaTURN Me On

Ένα μπρονζέ απευθείας από το διάστημα

Chrome Clawz

Ένα ασημί που θα σε κάνει να γίνεις πλατινένιος

BOOKING

Kλείσε το ραντεβού σου

Τηλέφωνο | Phone

Μήνυμα | Text

Οδηγίες | Directions

BOOKING

Επιλέξτε ένα τρόπο ώστε να κλείσετε το ραντεβού σας

BY PHONE

BY TEXT

VISIT US